TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE PACHETELE

Politica de livrare & retur

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Ploiesti, Prahova şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 15:00 sunt expediate in acceasi zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Timpul de livrare al curierului poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate in perioada respectiva.

Costuri şi metode de transport.

TOATE PRODUSELE AFISATE PE SITE INCLUD TVA.

Produsele sunt livrate prin Cargus courier.

Pentru TOATE pachetele disponibile pe site transportul este GRATUIT pe teritoriul României în limita ariei de acoperire a curierului Same Day.

 

Pentru comenzile de până la 75 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

Comenzile efectuate in zi de sarbatoare se vor expedia in prima zi lucratoare.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

IMPORTANT: Ca masura restrictiva pentru clientii ce NU ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi inainte ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans .

Politica de Retur

Clienții care din diferite motive doresc returnarea produselor pot face acest lucru cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de catre client.

Clienții www.brisa-scents.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 10 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.