TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE PACHETELE

Despre noi

Salut,
noi suntem BRISA!

Brisa este o afacere de familie cu capital românesc, fondată în 2016, clădită pe dorința de a aduce o „adiere de plăcere” în casele, birourile și mașinile oamenilor. Simțul olfactiv este unul cu totul special fiind într-o strânsă legătură cu emoțiile. De aceea memoria olfactivă ne aruncă în diferite perioade sau momente ale vieții cu mare ușurință.

Mirosul de măr copt cu vanilie ne transpune în casa bunicilor de la prima inspirație, la fel dacă simțim parfumul unei persoane speciale, creierul ne proiectează amintiri cu acea persoană. Astfel ne-a venit ideea să construim o afacere în jurul acestui simț deosebit, o afacere care să aducă un zâmbet, un moment de relaxare, o stare de bine celui care folosește produsele noastre.

Brisa produce mai multe tipuri de odorizante pentru casă și mașină, dar și detergent, săpun lichid și igienizant de mâini.

Pentru a ne putea îndeplini misiunea, avem întotdeauna o grijă deosebită la calitate și încercăm să inovăm cât mai mult pentru a aduce un plus produselor noastre, prin arome noi, prelungirea efectului odorizantelor sau intensitatea esenței.

Comments (0)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*